Visszafogott elegancia Martfűn, 120 nm-en

Visszafogott elegancia Martfűn, 120 nm-en

Se nem túl nagy, se nem túl kicsi, se nem túl egyszerű, se nem túl hivalkodó: mindez elmondható a hét megyei, eladó ingatlana kapcsán. A Martfűn kínált, 69,9 milliós ház és telek szellős terei, a barna színek meleg, hívogató mellett persze a kert és a medence az, ami miatt a legtöbbünk szíve megdobbanhat…

“Eladásra kínálunk Jász-nagykun Szolnok megye, Martfű településen, közvetlenül a Tisza partján, csendes, nyugodt, forgalom mentes környezetben egy 120 négyzetméteres, kétszintes családi házat 678 négyzetméteres telken. Az ingatlan a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő anyagokból épült, fa nyílászárókkal, extra minőségű burkolatokkal, szaniterekkel. A földszinten található a garázs, előszoba, fürdőszoba, mosókonyha, konyha beépített szekrénysorral és gépekkel, egy hálószoba, a szinteltolásos nappali, ahonnan kijárat nyílik a fedett teraszra ami a kerttel és egy napozó terasszal egybeépített medencével kapcsolatos. 

A gyönyörű kert automata öntözőrendszerrel felszerelve szolgálja az ön kényelmét. Az emeleti szinten egy dolgozó szoba, két szoba,wc és galéria/pihenő került kialakításra . Az ingatlan fűtése központilag megoldott fal illetve mennyezeti hőleadással,a nyári melegben a kellemes hőmérsékletet klíma biztosítja . A garázs szekcionált kapuval ellátott, innen közvetlenül is bejuthatunk a családi házba. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Martfűn innen és túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?