A hét háza: egy majorság Bekölce határában, akár állandó lakhatásra

A hét háza: egy majorság Bekölce határában, akár állandó lakhatásra

Az alapvetően mezőgazdasági ingatlanként kínált majorság több féle hasznosítási lehetőséget is magában rejt. A képek alapján mi azonnal beköltöznénk, de a vendéglátás és persze az állattartás is izgalmas lehet sokak számára. Jöjjön egy csodás, 103 milliós ajánlat Bekölce széléről!

 

A Bekölce határában kínált szépségről

“Mezőgazdasági befektetők figyelmébe ! Bekölce határában, 2,15 ha területen elhelyezkedő majorság , a hozzá tartozó 21,85 ha legelővel együtt eladó. A terület körbekerített , saját tulajdonú köves úton közelíthető meg . A telepen, az épületek között, mindenhol betonozott területek , kövezett utak vannak. A tanyában található istállók, aklok , hodályok bármilyen állat tartására alkalmasak a nagy belmagasság miatt. A telep ipari árammal ellátott , vezetékes telefon és internet szolgáltatás is elérhető . A gazdaság a vezetékes ivóvíz hálózatra rá van kötve , az álatok ivó víz szükségletét 2 db kút biztosítja , egy 30m-es fúrt kút és egy 6 m-es gyűrűs kút . A legelők nagy része a gazdasági épületek körül fekszik. 

A majorság központi részén helyezkedik el a 100m2 alapterületű főépület, amely jó állapotú , felújított, állandó jellegű lakhatásra , vagy vendéglátásra is alkalmas. Az épület hasznosítását tovább gondolva, alkalmas lehet a kulináris élvezeteket kedvelők kiszolgálására. A főépület mellett található egy 30 m2 -es összkomfortos szolgálati lakás is , mögötte 8 m2 tárolóval egybe építve . Az állat tartási tevékenység végzéséhez rendelkezésre áll 300m2 istálló, 250 m2 fedett karámmal össze-építve , emellett egy , 200 m2 alapterületű fedett karámmal ellátott lóistálló található , ezen kívül juhok részére 200 m2 nyári szállást és aklokat alakítottak ki. A telep bértartásra és gyapjú feldolgozásra is alkalmas lehet. Szerethető vidéken, remek lehetőség! […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetés eredeti formájában és központozásával közöljük.