Van grill felszerelése? Találtunk egy szuper szentesi házat hozzá…

Van grill felszerelése? Találtunk egy szuper szentesi házat hozzá…

Na jó, egy egész apartmanházat! És tágas telket, csodás helyen. Az ár 160 millió, mutatjuk, hol tudunk ennyiért sütögetni!

 

“Természetjárás, lovaglás, horgászat, bográcsozás, grillezés, elvonulás. Ez a szentesi ingatlan mindezt lehetővé teszi és befektetésnek. Üzleti lehetőségnek is kiváló. Szentesen eladó egy 4,5 hektáron fekvő vendégház. A Mentettréti Természetjáró Park a Kurca folyó partján helyezkedik el, ahol két darab apartmanház került kialakításra, ami nyolc fő részére biztosít szállást. Az apartmanházak 50 méterre vannak vízparttól, egyenként 42 nm alapterületűek. Mind a két apartmanházban található egy 28 nm-es galéria. Az épületekben 2 szoba, konyha, étkező , fürdőszoba, WC található.

A vendégházak fűtéséről cserépkályhák gondoskodnak. Így azokat télen is lehet használni, ki lehet adni. A telken található még egy 60 nm-es filagória, ahol kemence, tűzhely, grillező, bográcsozó, azaz egy kerti konyha került kialakításra, mellette szalonna sütőhely és egy halpucoló hely található. A vendégházak mellett lóistálló, karám, ólak is kialakításra kerültek, ahol őshonos házi állatok vannak. A 4,5 hektáros terület 60%-a őshonos magyar fákkal van telepítve. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!