Tiszta Anglia: nyers téglafalak Sióagárd községében! 

Tiszta Anglia: nyers téglafalak Sióagárd községében! 

Lehet, nem szándékosan, de trendi ház hirdetését osztotta meg valaki Sióagárd központjához közel. A 140 nm-es, eladó ingatlan első ránézésre mintha egy angliai faluban állna. A 32 millió forintos ár azonban biztos, hogy nem a ködös Albiont idézi. Jöjjön egy helyes, élhető, fantáziadús ingatlan, ahová még egy versenyzongora is befér!

“Tolna megye Sióagárd központhoz közeli részén jó állapotú családi ház eladó. A ház polgári típusú, nagy tágas, világos 4 szobával, beépített folyósóval, nagy ablakokkal. A ház fűtését, gázkonvektor, cserépkályha , a melegvízet villanyboyler biztosítja. Garázs, melléképületek, istálló, nagy udvar, nagy kert tartozik az ingatlanhoz, így kiváló leheteőség azok számára, akik családjuk számára szeretnék megtermelni a zöldségféléket, valamint állatokat tartanának. […]”

 


További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és helyesírásával közöljük.

 

Tipp mindenkinek, Sióagárd ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?