Tiffany üveggel és csillagos égbolttal díszített kupolán ámulunk Szegeden

Tiffany üveggel és csillagos égbolttal díszített kupolán ámulunk Szegeden

“Tiffany üveggel és csillagos égbolttal díszített kupolával” is fel van szerelve a most következő, 279 millió forintért kínált családi ház. A 90-es években épül otthon a helyi ingatlanpiac kínálatának egyik izgalmas színfoltja. Sok-sok fotó: most!

„Újszeged elején eladó ez a ’90-es években épült, nagy terekkel rendelkező családi ház. Játékossága, ívei, térkihasználása megigéz minket, úgymond kiszakít a jelenlegi minimalista világból és színt visz a szürke hétköznapokba. A földszinten hatalmas nappaliba lépünk, melynek egyik látványeleme a lépcsősor, tetején a Tiffany üveggel és csillagos égbolttal díszített kupolával. 

A nappali nagyjából 70 m2-es, melynek egy kis szegletében egy billiárd asztal kapott helyet. A konyha/étkező 23 m2-es, a konyhabútor hosszan elnyúlik, sok munkafelületet biztosítva, gépekkel, ugyanakkor egy nagyobb étkező is kényelmesen elfér, ha összejönne a család apraja-nagyja. A földszinten található még egy 13 m2-es szoba is, egy zuhanyzós fürdőszoba wc-vel, kamra, illetve egy nagy méretű garázs (40 m2), melybe 2 autó kényelmesen elfér és még mellette sok más egyéb is. Az emeleten 3 külön nyíló szoba található (15-20-21 m2-esek), melyből kettőnek saját gardróbja van. A legnagyobb szobából (jelenleg hálószoba) erkély nyílik. A hatalmas fürdőszobában (17 m2) kör alakú kád, dupla mosdókagyló található, ezen felül még egy külön nyíló wc is van az emeleten bidével. A fürdőszobából külön háztartási helyiség nyílik (8 m2). 

A házban padlófűtés van az alsó szinten, fent pedig radiátorok, a 2 szint külön rendszerről működik. A telek 948 m2. A nappali DNY tájolású, a konyha felől kel fel a Nap, és szépen körbejár a nappali felé. A nappaliból egy nagy méretű fedett terasz található, mely tavasztól őszig jól kihasználható. Az udvaron 9×4 méteres medence van, mely 1,8-2,1 méter mély, fűthető, vízforgatós. Az utca csendes, viszont tömegközlekedés illetve kisebb élelmiszerboltok, üzletek a közelben találhatóak. A Liget sétával néhány perc alatt elérhető, a Holt-maros szintén. Igazán kellemes környezet. […]”

 

További csodás, helyi otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Tipp mindenkinek, Tiffany üveg ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?