Tetőtéri loft a láthatáron: egy 300 nm-es pécsi otthon ígérete

Tetőtéri loft a láthatáron: egy 300 nm-es pécsi otthon ígérete

A tetőtéri loft funkciót is akár magába foglaló, 300 nm-es eladó ingatlan a pécsi Madách Imre utcában várja új tulaját. A helyszín eddig egy irodának adott helyet. De a felhasználási lehetőségek tárháza színes. Jöjjön egy, a helyi ingatlan kínálaton belül egyedülálló ajánlat!

 

 “Eladó Pécs egyetemváros POTE közelében, attól 1km (10perc gyalogos) távolságra lévő 300m2 tetőtéri loft jellegű nagy méretű ingatlan. Az ingatlan korábban iroda funkciót töltött be, igényes minőségi kialakítással. Azonban a lokáció miatt egyéb lehetőségként érdemes megfontolni külföldi diákok részére átalakítással több lakást is ki lehet alakítani és kiváló bérleti bevételt lehet elérni, kedvező hozammal. Jelenleg jellemzően egy légterű a kialakítása így az átalakítás saját elképzelés szerint lehetséges. A meghirdetett árat áfa terheli: 89M Ft + áfa (céges vásárlás esetén forditott áfa)  […]”

 

További csodás házak az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Tipp mindenkinek, tetőtéri loft ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?