Szinte nullás rezsi: íme Győrújbarát egyik luxus otthona!

Szinte nullás rezsi: íme Győrújbarát egyik luxus otthona!

A 199 millió forintért Győrújbarát területén kínált családi ház szemet gyönyörködtető belső terei mellett a “szinte nullás rezsi” kifejezéssel hívta fel magára figyelmünket.

“[…] Álom luxuskivitelben…. ne keresse tovább, most megtalálta! A minőségi, exkluzív, egyedülálló ingatlan, csendes nyugodt környezetben Győrújbaráton található. Meglátni és megszeretni, csak egy pillanat műve…… 

 

A Győrújbaráton álló családi ház jellemzői

 

A könnyűszerkezetes SIP (Structured Insulated Panel) egyedülálló, stabil és környezetbarát építési technológiával épült, az oldalak 10 és 20 cm-es grafit, a mennyezet pedig 40 cm-es szigetelést kapott. Passzív ház, a tetőn 27 db 10,4 KW-os napelem, levegő levegő hőszivattyú, hőcserélős szellőztetős rendszer, hűtő-fűtő mennyezeti, inverteres klíma biztosítja az alacsony, szinte nullás rezsit. Vízlágyító berendezés beépítésre került. A hő és hangszigetelést korszerű, modern 3 rétegű üveggel ellátott műanyag nyílászárók biztosítják, melyek elektromos, alumínium redőnnyel felszereltek a felső szinten, az alsó szinten zsaluzia-előkészítés található. 

 

Az ingatlan lakóterülete két szinten 210 m2. 1.181 m2-es igényesen kialakított, gyönyörűen karbantartott, parkosított, öntöző rendszerrel ellátott telek tartozik hozzá. Ültetett fák, és örökzöldek, valamint egy épített bográcsozó emeli az otthon szépségét. A hatalmas terasz minőségi, igényes kerti bútorral felszerelt, mely remek helyszíne lehet a családi vagy baráti rendezvényeknek. […]”


További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!