Színes szobákról álmodom! Avagy két családi ház egy telken, Siófokon?

Színes szobákról álmodom! Avagy két családi ház egy telken, Siófokon?

Naná, hogy ott! Az ingatlanpiac szinte csak Siófokon található találatokat mutat, ha luxus és frissen felújított kategóriában keresgélünk. A most következő, két eladó ház kapcsán első sorban a kifejezetten jól eltalált falfestések és tapéták/drapériák miatt kattintottunk. “Lehet jól is csinálni” jeligére jöjjön egy, illetve két szuper ajánlat!

“Balaton déli parton, Siófokon 2 családi ház egy telken eladó. Az ingatlan a Belváros közvetlen központi részén, mégis csendes környezetben helyezkedik el a Fő tértől gyalog 2 perc távolságra. A két különálló családi ház mindegyike kétszintes, energia ellátásuk napelemes rendszerrel megoldott. A telek terület 439 m2, szépen gondozott, parkosított kerttel és térkő burkolattal rendelkezik, akár 4 autó parkolása is megoldható telken belül. 

 

Az utcához közelebbi, modern megjelenésű, igényesen kialakított, 116 m2-es lakóház 2020-ban épült. Alaprajzi kialakítása nagyobb család számára is ideális, két teljes értékű lakószinttel, 4 hálószobával és még egy kisebb szobával rendelkezik. A telek hátsó részén található 100 m2-es ház régebben épült, de teljes körűen felújított, földszint plusz tetőtér kialakítású, részben alápincézett tégla épület. Nappali plusz 2 hálószoba került kialakításra. Lakóházként vagy üzleti célra is hasznosítható. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!