Szentmihály-deluxe: “koronát” viselő épület és ami benne, körülötte húzódik!

Szentmihály-deluxe: “koronát” viselő épület és ami benne, körülötte húzódik!

Elképesztő, valódi ritkaságszámba menő épületegyüttest kínálnak 249 millió forintért eladásra Szeged Szentmihály részén. A különleges terek magukért beszélnek, a hirdetési fotók megérik a kattintást!

“Ritkán válik elérhetővé ilyen páratlan, szegedi neves építész által tervezett, végtelen lehetőségeket kínáló épületegyüttes, családi ház. Szeged belvárosától 10 percre, Szentmihály békés, csöndes, igazán szépen gondozott utcájába érkezünk haza. A tervezés során arra törekedtünk, hogy a praktikum és kényelem, a formákból és színekből eredő szépség ki tudjon kapcsolni a mindennapok rohanásából. 

 

A körülöttünk lévő fából eredő természetesség érzése a végtelen fény tengerrel ötvözve igazi belső békét teremt. Szeressen bele ebbe a Szentmihály békés részén kínált, világos, napsütötte egyedi otthonba. Találja meg Ön is azt a békét és boldogságot falain belül, amely egyszerre lehet egy ideális családi fészek és egy komplex, többféle vállalkozásra is alkalmas épületrész. […] Az épületegyüttes 1.235 m2-en terül el. A főépület 222 m2, további 2 melléképület összesen 88 m2. Teraszok területe összesen 91m2. Biztonsági rendszerrel felszerelt. 380V kialakítva, fűtésről Buderus kazán gondoskodik. Padló illetve radiátor rendszerrel. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Szentmihály ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?