Lazac- és egyéb kellemes színek a miskolci Lévay utcában!

Lazac- és egyéb kellemes színek a miskolci Lévay utcában!

Elegáns és tágas családi házat kínálnak eladásra a Lévay utcában, Miskolcon. A 129 millió forintos ingatlanban természetesen szauna és pihenő részleg is akad. Mi első körben a lazac színű enteriőr miatt kattintottunk. Aztán csak a fotóalbum mellett ragadtunk…

“Miskolc Népkertben a Lévay utcában eladó egy nettó 250 m²-es gyönyörű állapotban lévő családi ház közel 1000 m²-es telken.

 

Helyiséglista

 

Lakószint (nettó 185m²)

-előszoba

-nappali-konyha-étkező

-5 db szoba

-2 fürdőszoba, WC-bidé

-terasz (60 m²)

Garázsszint (nettó 100 m²)

-két állásos garázs

-hobbi wellness (szauna,pihenő,zuhanyzó)

-mosókonyha, gépészeti helyiség

-boros tároló 

 

A Lévay utcai ingatlan minőségi anyagok felhasználásával, téglából épült, kívülről szigetelt. A fűtésről és a melegvíz-ellátásáról gáz cirkó kazán, kandalló, a lakószinten padlófűtés, a garázszinten pedig radiátorok gondoskodnak. Az ablakok sofa hőszigeteltek. A szobák parkettával, a többi helyiség minőségi járólappal burkolt. A falak glettelt, festettek, részben csempézettek. A kert igényesen parkosított, ahol egy 40 m²-es télikert lett kiépítve, pihenővel. Aszfaltozott úton közvetlenül megközelíthető. A közelben boltok, iskola, óvoda megtalálható! Kertvárosi övezet, hasonló ingatlanokkal szomszédos.[…]”

További részletek és fotók a Lévay utcai házról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Lévay utca ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?