Szaunás, önálló családi ház és akár üzlethelyiség keresi új tulaját!

Szaunás, önálló családi ház és akár üzlethelyiség keresi új tulaját!

A közel negyed milliárd forintért kínált, 455 nm-es családi ház és potenciális üzlethelyiség hangulatos fotóival hívta fel magára a figyelmünket. Napsütéses képek Debrecen belvárosából tehetőseknek és kibiceknek egyaránt!

“Debrecen csendes, belvárosi utcájában nappali + 6 hálós, önálló családi ház eladó. Nagyszerű választás lehet ez az ingatlan olyan családok, vállalkozások részére, akik szeretnék, hogy az otthonuk közvetlen közelében legyen az irodájuk, üzlethelyiségük. A ház 993 nm telken helyezkedik el.

A közös száraz kapu két oldalán külön bejáraton keresztül lehet megközelíteni a családi házat és közvetlenül az utcafrontról elérhető az üzlethelyiség bejárata.

 

Az ingatlan főbb jellemzői

 

– 1993 éves építés

– beton alapra épült

– tégla falazattal

– cserép tető fedéssel

– hőszigetelt üvegezésű fa nyílászárók

– dupla komfort

– akár két generációs családi házként is használható

– a pince szinten saját szauna szolgálja az ott lakók kényelmét

– nappaliban kandalló

– az egész ház riasztóval felszerelt

– a fűtést és a meleg vizet Waillant gáz-cirkó kazán biztosítja

– a hidegburkolatos helyiségekben padlófűtés

– a szobákban radiátoros fűtés

– az utcai nagy kapu elektromos, csakúgy mint

– a szekcionált garázskapu ami a dupla garázson található

– az ingatlan gyönyörű belső kertje öntöző berendezéssel ellátott.

 

A ház kiváló elhelyezkedésének köszönhetően értékálló befektetés. Egy korszerűsítés, felújítást követően nagyszerű otthona lehet új tulajdonosának. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, üzlethelyiség ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?