Szaunás, impozáns ikerház a soproni Felső-Lővérek szépe!

Szaunás, impozáns ikerház a soproni Felső-Lővérek szépe!

Ragyogó ikerház került ki a megyei ingatlanpiacra Felső-Lővérek egyik intim, csendes részén. A 190 milliós otthont teljes bútorzattal kínálják. Lássuk a hét szépét!

A Felső-Lővérek csendjében kínált ikerházról

“Egyedi családi házat keres, prémium környezetben ? Nézzen rá ajánlatunkra! Gyönyörű, EXKLUZÍV KÖRNYEZETben, a város egyik legszebb részén, Sopron, Felső-Lővérek csendes utcájában, a belvárostól mindössze 2 km-re, eladó egy 2006-ban épült, nappali + 3 hálós, 3 szintes, 242 nm-es, ikerház, teljes bútorzattal. A magas minőségi kivitelezésű ház tervezése és belső kialakítása neves tervező munkájának köszönhető.

 

Az ikerház jellemzői

 

– Telek: 980 nm

– 150 nm lakóterület ( 1 – 2 szint ) + 74 nm pinceszint

– nappali ( 52 nm !! ) + 3 háló

– 20 nm terasz

– 2 autóbeállós garázs ( elektromos autó töltési lehetőség )

– gáz cirkó fűtés ( padló+ radiátor ) Buderus gázkazán

– klíma a felső szinten

– árnyékolás mindenhol zsaluzia

– napkollektor ( melegvízhez )

– központi porszívó

– riasztórendszer

– 25 nm-es wellness részleg: jakuzzi, finn szauna, zuhanyzó,

 

Az egész házról első pillantásra lerí az időtálló minőség és igényesség. A városnak ezen a részén a legritkább esetben lehet minőségi ingatlanhoz jutni, ha további információra lenne szüksége keressen a lenti elérhetőségeken! […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Felső-Lővérek ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?