Siófok másképp: kúria, vadászház és lovasbirtok 550 millióért eladó!

Siófok másképp: kúria, vadászház és lovasbirtok 550 millióért eladó!

Csodálatos épület együttes és birtok keresi új tulajdonosát valamivel több, mint fél milliárd forintért. A képek magukért beszélnek! Siófok ezen arca talán kevésbé ismert, így duplán megéri a hirdetési fotók között mazsolázni!

“Eladó vidéki KÚRIA HATALMAS TERÜLETTEL! Siófok közelében eladó egy VARÁZSLATOS birtok 80 ha területtel. Végtelen csend, nyugalom és madárcsicsergés. Amerre a szem ellát erdő, mező, lovak a karámban. Ha kiszakadna a mindennapi pörgésből és elvonulna, feltöltődne a természetben, akkor ne keressen tovább! Hívjon, és hagyja, hogy elvarázsolja ez a páratlan adottságokkal rendelkező birtok! […]

 

Siófok közelében eladó egy VARÁZSLATOS birtok 80 ha területtel. Végtelen CSEND, NYUGALOM és MADÁRCSICSERGÉS. Amerre a szem ellát ERDŐ, MEZŐ, LOVAK a karámban. Az 5000 nm-es rendezett, parkosított udvaron tájba illő épületeket látunk. A 120 nm-es, tetőtér beépítéses főépület mellett további 4 épület van. A VADÁSZHÁZBAN az alsó szinten HANGULATOS NAPPALI vadásztrófeákkal és kandallóval, TÁGAS konyha-étkező, szoba saját fürdőszobával és egy tágas előtér lett kialakítva. 

A bejáratnál található kb. 20 nm-es teraszról PÁRATLAN PANORÁMA tárul elénk a birtokot körülölelő erdőre és a lovaskarámokra. A tetőtérben 2 szoba van saját fürdőszobával, melyek a tágas előtérből nyílnak. A szuterén részben wellness helyiség található jakuzzival és szaunával, HATALMAS VADÁSZTEREM kandallóval és BOROSPINCE. A 4 BOX-OS LÓISTÁLLÓBAN patamosó, nyerges és szerszámtároló található, a bejárat mindkét oldalon térkövezett, mellette a 100 nm nagyságú takarmánytároló.[…]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!