Sárga álomház a Levendulavidék szomszédságában: nagyon kéne!

Sárga álomház a Levendulavidék szomszédságában: nagyon kéne!

Nos, 434 millió forint ellenében bárki megvásárolhatja a csodás, tihanyi szépséget. A sárga színnek hódoló, “Levendulavidék szomszédságában” álló ingatlan kapcsán nem kell sok mindent mondani. Beszélnek helyettünk a fotók…“Magyarország egyik legszebben fekvő településén, a Levendulavidék szomszédságában, Tihanyban,  Gödrös településrészen,  a füredi öbölre panorámás, szép házat kínálunk megvételre. Az 1992-ben épült ház 6 éve lett felújítva, így kényelmes, tágas nyaralót, vagy  állandó otthont biztosítva leendő tulajdonosának.”

 

Részletek

“A csendes, elite környéken lévő ház 1096 nm-es telken fekszik. A ház telke mögött van egy külön utcából (zsákutca) megközelíthető 1531 nm-es önálló telek (az ár  ezzel a telekkel együttes ár). A kb. 260 nm-es 1+ 4 szobás (80, 20, 16, 16, 16 nm) családi ház, 3 szintes (pince, földszint, tetőtér), két szép terasszal rendelkezik (az egyik fedett). A legalsó szinten van a garázs, ahova kényelmesen befér egy autó, de előtte is meg lehet állni. Ezen a szinten található a szauna, vizesblokkal, tároló és a kazánház. 

A következő szinten van a kb. 80 nm-es amerikai konyhás nappali étkezővel, nagy ablakokkal (amelyek jól zárhatók ugyan, de idővel érdemes lecserélni korszerűbbre), ezen a szinten van még egy kertkapcsolatos hálószoba, mellette tusolós fürdőszobával, WC-vel. A legfelső szinten 3 hálószoba van (az egyik  panorámás terasszal), 1 nagy fürdőszobával. A házban inverteres klíma van, amely hűt és fűteni is tud. A fűtést gázkazán biztosítja. A kerti medence 2,5 X 5 m méretű, 1,3 m mélységű, merev, eltolható fedéssel rendelkezik. A beépített bútorokat a vételár tartalmazza, de a többi bútor is megvásárolható. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Levendulavidék ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?