Polgári hangulat 98 nm-en, a szolnoki Táncsics utcában!

Polgári hangulat 98 nm-en, a szolnoki Táncsics utcában!

A 39,9 millió forintért, a szolnoki Táncsics utcában kínált otthon méreteiben és stílusában is impozáns. Persze lehet, az új tulajdonosok modernebb irányba mennek majd el. Mindenesetre mi örömmel néztünk szét a klasszikus, polgári otthon falai között…

A Táncsics utcai lakásról

“Elegáns belvárosi épületben, a Táncsics utcában kínáljuk megvásárlásra ezt az irodának is alkalmas lakást. A patinás épületbe belépve, már a lépcsőház fogadóterében érezhető a századelőt idéző polgári hangulat, amely a lakásban is folytatódik. Jellemzői a tágas terek és a nagy belmagasság. Az előszobából minden helyiséget elérünk: két egymásból nyíló szoba, egy nagy fürdőszoba és a kényelmes konyha + étkező helyiség. Mindez 88 nm-en. 

 

Lehetőséget ad a lakás tovább gondolására, ha a szomszédban elhelyezkedő 10 nm-es korábbi cselédszobát összenyitják a lakással. A külön helyrajzi számon szereplő kis szoba jelenleg tárolóként funkcionál és a lakással együtt szintén eladó. Ennek ára a 39,9 M Ft-os vételárban benne foglaltatik. A Táncsics utcai lakáshoz tartozik egy 6 nm-es tároló is (szintén benne van az árban). Parkolásra az utcán van lehetőség. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!