Öko-oázis Ászáron 99,5 millióért? Igen!

Öko-oázis Ászáron 99,5 millióért? Igen!

Elegáns és környezetbarát családi ház került ki az ingatlanpiacra Ászár szívében. A gyönyörű otthon nem csak kinézete miatt vonzó. De a napelemek ellátásának köszönhetően a 173 nm-es ingatlan hűtése és fűtése teljesen ingyenes! És még az elektromos autónkat is fel tudjuk akár tölteni!

“Eladásra kínáljuk ezt a gyönyörű családi házat Ászár szívében. Ászáron, Győr -Ipari parktól 20 percre 1300 m2-es, gondozott, automata öntözőrendszerrel, fúrt kúttal ellátott parkosított telken 119 nm-es, nappali + 3 szobás, dupla garázsos, nagyon jó elosztású, részben bútorozott, rezsimentes, öko családi ház eladó. Az igényes amerikai stílusú, nulla rezsijű kertes ház nyugodt, főútról könnyen megközelíthető. A helyi legnépszerűbb utcában található. Az utcában több neves borászat, gyalog 5-10 perces sétára éttermek (köztük hangulatos gourmet étterem is). Valamint iskola, óvoda, orvosi rendelő, SPAR, buszmegálló, stb. találhatóak. Az ingatlan összközműves, 2009-ben, Porotherm 38-as téglából készült, nagyon jó energetikával (CC). 

A tető antracit beton Bramac tetőcseréppel fedett, ahogy az udvarban található 35 nm-es fa,- és szerszám tároló is. Ezek mindegyikén új, minőségi napelem rendszer (hibrid Hauwei inverter, AEG és SHARP mono kristályos, 12 kWh összteljesítményű panelek) került kialakításra, így a minden helységben megtalálható modern levegő-levegő hőszivattyúkkal a hűtés-fűtés teljesen ingyenes! Ehhez komoly 3 fázisú (3x32A) ipari áram ellátással rendelkezik az ingatlan, mely lehetővé teszi az elektromos/hibrid autók 11-22 kW-os gyorstöltését (ehhez töltőcsatlakozás kialakítva a garázsban és az udvaron is). Jelenleg a ház minden elektromos fogyasztása, fűtése, és egy elektromos i3 mindennapos töltése is kijön a napelemek által megtermelt áramból […]”

További részletek és képek az ingatlanbazar.hu oldalán!