Nógrádi hotelre vágyik? Balassagyarmaton vehet egyet!

Nógrádi hotelre vágyik? Balassagyarmaton vehet egyet!

Eladó egy balassagyarmati, korábban szállodaként funkcionáló, 410 nm-es épület. Vajon egy nagy családnak vagy a vendéglátás szerelmeseinek akad meg a szeme az ingatlanon….?

“Balassagyarmaton, Nógrád megyében kínálunk eladásra egy ingatlant mely korábban szállodaként funkcionált. Balassagyarmat Észak-Magyarországon, Nógrád megye északnyugati részén fekszik. Budapesttől mindössze 75 km.-re található a település. Ebben a nagy történelmi és irodalmi múltú polgári kisvárosban kínálunk eladásra egy minden igényt kielégítő a teljesség igényével épült házat. Csendes mégis központi részen találjuk az ingatlant. Néhány perc sétával elérhető a belváros, hivatalok, posta, kávézó, étterem, mozi, vasútállomás, buszmegálló. 

Az épületben található tíz szoba, mind saját fürdőszobával, mindennel felszerelt konyha, étterem és konferencia terem, továbbá egy bár és szociális helységek. Az épület mögött fedett terasz és egy zöldellő kert található. A teljes berendezés a vételár részét képezi, úgy mint ágyak, tévék, szekrények, bárpult, étkező asztalok székek, hűtők , professzionális konyhai berendezések,értékes festmények. Rendkívül jó befektetés tekintve hogy önmagában az ingóságok kiteszik a vételárat. A környéken igen magas igény jelentkezik szálláshely kialakításra illetve ingázó munkások el szállásolására, de akár idősek otthonának is ideális választás lehet. Az ingatlan minden közművel rendelkezik, folyamatosan fűtött, karban tartott, falai és nyílászárói egyaránt hőszigeteltek. Fűtéséről gázkazán gondoskodik radiátor hőleadókkal. […]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!