Naná, hogy Egerben kínálják a megye legdrágább lakását!

Naná, hogy Egerben kínálják a megye legdrágább lakását!

Az Egerben talált, 120 millió forintos vételár mellett kínált nagypolgári otthon nem csak a legmagasabb áron kínált ingatlan a helyi kínálatban. De még szép is! Nézzen szét a karácsonyi hangulatban pompázó, 149 nm-es szépségben!
“EGER BELVÁROSÁBAN,149 M2-ES,1. EMELETI, EXKLÚZÍV, NAGY POLGÁRI LAKÁS ELADÓ!!!! Igazi kuriózum eladó Egerben a belvárosban!!! A nettó 149 m2-es,nappali+3 szobás, 3,80 m belmagasságú,kiváló benapozású ingatlan egy 7 lakásos tégla építésű társasház első emeletén helyezkedik el. A lakást 2019-ben teljes körűen felújították,bele értve a gépészetet,burkolatokat is,melyek magas minőségűek,nagyon igényesek! Fűtése Buderus kazánnal történik,padlófűtés és kiegészítő radiátoros fűtés,valamint cserépkályha. Nyílászárók műanyagból készültek,redőnnyel szerelve,részben elektromos redőnnyel.

 

Elosztása:

-nappali:33,8 m2

-szoba:14,5 m2

-szoba:20,27 m2

-szoba:20,07 m2

-konyha

-kamra

-fürdőszoba(kád és tusoló),külön toalett

-dolgozó sarok

-mosókonyha-kazánház

-előszoba

-fedett terasz:18,4 m2

A belső udvarban egy fedett gépkocsi tároló és egy zárható tároló tartozik a lakáshoz. Opcionálisan terem garázs hely(dupla) is vásárolható az ingatlanhoz.

Fűtés költsége:50.000 Ft/hó

Közösköltség:2500 Ft/hó+biztosítás

Minden korosztály számára ajánlom az ingatlant,különösen azoknak akik egyedi,exklúzív,polgári otthont szeretnének!!!

Irányár:120 M Ft […]”

További eladó, izgalmas otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Tipp mindenkinek, Egerben és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?