Nagy a család? Íme a hét gyerekbarát lakás hirdetése!

Nagy a család? Íme a hét gyerekbarát lakás hirdetése!

154 nm-es ingatlant kínálnak eladásra, a fotók alapján gyerek kompatibilis, tágas élettérrel. Barátságos fotók, izgalmas lehetőségek egy nagy házban, Egerben!

“Heves megye, Eger, Hajdúhegy, 8 szobás családi ház, szobánként kialakított vizes blokkal, tágas közösségi terekkel eladó! Az ingatlan panzióként üzemelt, folyamatosan karban tartott, kitűnő állapotú. Az épület 2006-ban, téglából épült, cseréptetős kivitelben. A 726 nm-es telken lévő, 154 m2 alapterületű ingatlan két szintes, így a teljes lakótér 250 m2. 

A nappalinak is használható tágas előtérben egyedi építésű cserépkályha található, mely kellemes összhangot és melegséget biztosít. Az épület első, utcafronti részében található két szoba, tágas konyha, közlekedő, nagy méretű nappali, melyből a terasz és a kert is megközelíthető. Az épület alatt igényesen kialakított pince helyiséget találunk, mely felidézi az egri pincék hangulatát. Csigalépcsőn érjük el az emeleti szobákat, melyek előtt tágas közlekedő és nappali helyezkedik el. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!