Most épülő fél milliárdos ház tervein ámulunk Kecskeméten…

Most épülő fél milliárdos ház tervein ámulunk Kecskeméten…

A most épülő, Kecskeméten már stabilan álló, 500 millió forintért kínált ingatlan látványtervei lenyűgözőek. Az impozáns épület belsejében persze bármilyen stílus kialakítható, mi azonban egyelőre nem tudunk mást elképzelni, mint amit a tervezők számítógépes grafikával megálmodtak. És ön?

ELADÓ MOST ÉPÜLŐ , 1526 nm területű lakóingatlan 5 ha területen az M5 autópálya lehajtója közelében, de csendes környezetben, aszfalt útról megközelíthető, Kecskemét belvárosától kb. 4 km-re. – Az épület alatt a fűtőszálas lejárón lehet megközelíteni.a teremgarázst ahol 8-10 autó beállására van lehetőség. az alagsor 638 nm. – A lakószint földszinti része szinti 586 nm alapterületű. Itt kerültek elhelyezésre a fő funkciók és az őket kiszolgáló egységek illetve egy önálló lakrész. 

Az emeletre 2 db íves lépcső vezet fel, három lakrész található, melyben nappali, háló és fürdő lett tervezve. Az épületet hatalmas teraszok veszik körül. A területen városi víz, villany és a gáz is megtalálható. A tervezett napkollektoros rendszer a háztól távolabb kerülne elhelyezésre. A hatalmas területen egy csodálatos park kialakítására van lehetőség. A látványtervekből is látszik hogy minden gondosan eltervezve, így a befejezésben segítségére lehet az új tulajdonosának. […]”

További szuper otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, most épülő ingatlanok kapcsán és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?