Miskolcon 32,9 millióért bárki a régi OTP házban lakhat!

Miskolcon 32,9 millióért bárki a régi OTP házban lakhat!

Nem is akármilyen tetőtéri lakásban! Egy kis pofozás, ráncfelvarrás, és a régi OTP házban kínált ingatlan az egyik legegyedibb otthon lehet Miskolcon! Jöjjön 65 nm-nyi lehetőség!

 

“Ritka lehetőség! Eladó tetőtéri lakás Miskolc abszolút belvárosában, a régi OTP házban! Összesen bruttó 73 négyzetméteren egy nagy nappali, két hálószoba, étkező, konyha, fürdőszoba és egy nagy, 8 nm-es erkély található. A tetőtér miatt a hivatalos, hasznos alapterület 65 nm. Déli fekvésének köszönhetően a lakás világos, napfényes. 

A panel társasház 1985-ben épült, falai szigeteltek, és tavaly újra lett festve az egész tömb. Fűtése egyedi mérős távhő, így rendkívül kedvező a rezsiköltsége. A lakás tehermentes, jelenleg üresen áll, így akár azonnal birtokba vehető. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, az OTP házban és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk. Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?