Jó kilátások Eleken: 12 millióért egy rakás szobánk lehet!

Jó kilátások Eleken: 12 millióért egy rakás szobánk lehet!

Izgalmas, nagyszerű lehetőségeket magába rejtő családi ház keresi új tulajdonosait Eleken. A tágas és nagy számú helyiségeknek köszönhetően nagycsaládosoknak fantasztikus otthona lehet a barátságos épület. A nagy méretű terekbe mi már belelátjuk a modern, letisztult dizájnt. És ön?

 

“Eleken, a város központjához közel, nyugodt, csendes helyen eladó egy 150 nm-es polgári jellegű családi ház. A több, mint 631 nm-es telken található ingatlan statikailag, szerkezetileg jó állapotú, 20 éve felújították a tetőt, kialakították a zárt közlekedő folyosót, és az épület akkor nyerte el a mai állapotát. A ház mögött nagy garázs, és pince található. Fűtését gázkazán radiátorokkal biztosítja, de alternatív fűtésként vegyes tüzelésű kazán is van. 

A 4 szoba, tágas nagy konyhával jó lehetőség nagy családosok, de akár 2 generációs család lakhatására is.” 

 

Élet Eleken…

 

“Elek 4 nemzetiségű település, amely nemzetiségi hagyományairól, elsősorban kulturális életéről, rendezvényeiről híres, tánccsoportjaik folyamatosan szerepelnek a nemzetközi találkozókon. Békés megye keleti részén, Gyula városától (híres fürdőváros) 12 km-re, a megyeszékhely Békéscsabától 25 km-re, a magyar-román határ közvetlen közelében fekszik. Közúton a 44. sz. főútról, Gyula felől közelíthető meg a legkönnyebben. Tömegközlekedése, infrastruktúrája jó. Megtalálható a településen általános és középiskola, óvoda, bölcsőde, orvosi szolgálat, művelődési ház, idősek otthona, szociális intézmények stb. Az ingatlan per- és tehermentes, rövid időn belül költözhető! […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Eleken és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk. Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?