Lovasberény szépe: egy 20 millióért kínált nádtetős cukiság!

Lovasberény szépe: egy 20 millióért kínált nádtetős cukiság!

A Lovasberény területén kínált, nádtetős ingatlan és a hozzá tartozó telek a nyugalom szigetének ígéretét hordozza. Egy kis pofozgatás és valaki privát “időutazós oázishoz” juthat Fejér megyében! Aztán már csak be kell durrantani a csodás búbos kemencét…

„Lovasberény kedvelt részén a Hársas dűlőben víz és villany közművel ellátott gazdasági épület eladó! A telek gondozott, kerítetlen, víz és villany közművel ellátott. Örökzöldekkel, élő sövénnyel, gyümölcsfákkal kevés szőlővel telepített. 

A gazdasági épület 45 m2 alapterületű, vert falazatú, nyeregtetős, tetőtér beépítéses, nádfedeles felépítmény. Földszinten főzőfülke, zuhanyzó/WC, szoba, pincelejáró található. Aljzat burkolat mindenhol kerámia. A meleget búbos kemence biztosítja. Tetőtérben egy szoba van kialakítva, hajópadlós fa lambériás helyiség. Pince 12 m2 alapterületű, boltíves, kő falazatú. Gazdasági épület közelében nádfedeles kerti kiülő, fa asztallal és padokkal. A telken kerti főzőhely kialakított, valamint 25 m2 alapterületű beton alapon lévő, betonos aljzatú, kéthelyiséges fa tároló épület található. Ha csendes pihenésre kikapcsolódásra alkalmas helyet keres, megtalálta ingatlanát. […]”

További izgalmas helyi lehetőségek az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek, Lovasberény ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?