Kemencés után cserépkályhás ház?

Kemencés után cserépkályhás ház?

A Debrecenben kínált 154 milliós szépség nem csak elegáns és tágas, de még cserépkályhás is! A Hajdú-Bihar megyében kínált 1133 családi ház közül kitűnik a modern, mégis romantikus stílusjegyeket is magán viselő ajánlat. Szuper fotók Kerekestelepről, most!

“Debrecen, Kerekestelepen eladó egy 2004 – ben épült, 160 m2- es, három szobás , amerikai stílusú Luxus ingatlan. A családi ház rendkívül magas műszaki tartalom jellemzi, kiváló választás mindazoknak akiknek fontos a minőségi életmód. Az ingatlant átépítését 2021 – ben , belsőépítész tervei alapján valósították meg.

 

Főbb paraméterek

 

– parkosított öntözőrendszerrel felszerelt 1240 m2- es telek

– 50 m2 – es , öszkonfortos vendégház ( társalgóval, konyhával es fürdőszobával)

– kerti borospince

– dupla garázs és dupla fedett kocsibeáló

– központi vizkő és vizlágyitó rendszer

– kondenzációs gázkazán ( radiátoros hőleadás )

– 5 kW – os napelemrendszer

– minőségi gépesített konybutor

– infra szauna

– központi porszívó

– légtisztitó rendszer

– rugalmasan birtokbavehető […]”

További cserépkályhás és egyéb házak az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, cserépkályhás ház ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?