Íme a kedvenc kemencés házunk 200 és 220 millió között!

Íme a kedvenc kemencés házunk 200 és 220 millió között!

A Sopronban kínált 220 milliós szépség nem csak elegáns és tágas, de még kemencés is! Szuper fotók Lővérekből, most!

“Egyedi lehetőség a soproni Lövérekben! Ha egy hangulatos, beleszeretős, kemencés házat keresett ,akkor most végre megtalálhatja! A nappaliban levő hatalmas kemence, amiben még kenyér is süthető, igazi kuriózuma a háznak. A földszinten ( 110 nm ) , ahogy az előtérből belépünk, egy konyha, étkezős- nappali vár minket, egy kisebb szinteltolással.A konyha rész ,azonban külön helyiségben lett elhelyezve, de nyitva a nagy térre. Ezen a szinten két hálószoba van, az egyik saját fürdőszobával rendelkezik, plusz az előszobából nyílik még egy zuhanyzó is. 

A kert felé pedig egy viszonylag nagy ,24 nm terasz vár minket. Az emeleti részen( 71 nm) 3 hálószoba , plusz 2 fürdőszoba található, egyik közvetlen kapcsolattal a nagyobbik szobához. A felső szinten 2 erkély lett kialakítva. A pincerész (83) több részre lett felosztva, így egy kis közös helyiség is megtalálható, ahol egy ping-pong asztal várja látogatóit. Maga a telek 1000 nm nagyságú, amin egy kis ház is megtalálható, jelenleg tárolóként szolgál. A fűtése jelenleg gázcirkó, illetve a kandalló. […]”

További kemencés és egyéb házak az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, kemencés ház ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?