Karamell barna enteriőr Gyulán, egy felújított családi házban

Karamell barna enteriőr Gyulán, egy felújított családi házban

A barna különböző árnyalatai, de főképp a karamell aranybarna árnyalata az uralkodó a most következő, eladó házban Gyulán. A négyzetméter ár barátságosnak tűnik, lássuk, mit kaphatunk a megyében 63,3 millió forintért!
“Az ingatlan Gyula központi részén, kertvárosias környezetben helyezkedik el. A ház lakóterülete közel 150 nm mely egy 663 nm -es telken épült. 2022-ben komplett felújítást végeztek ,mely magába foglalja az ingatlan hőszigetelését, nyílászárók ,tetőszerkezet cseréjét, valamint megújultak a belső terek is. Elvégezték a hideg, karamell barna meleg burkolatok cseréjét, új modern gépesített konyha lett kialakítva étkező + nappalival. Korszerűsítették a fürdőt és mellék helyiséget is. A nappali mellett három hálószoba került kialakításra. Az ingatlan fűtéséről gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadással. Az udvaron helyett kapott egy 31 nm-es fedett kocsibeálló. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek, karamell barna szín ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?