Egy elegáns fürdő és ami köré épül: íme a hét lakása, Sajószentpéteren!

Egy elegáns fürdő és ami köré épül: íme a hét lakása, Sajószentpéteren!

A 34 millió forintért kínált tetőtéri lakás Sajószentpéteren grafit szürke fürdőjével fogott meg minket. De a finn szaunás tetőteraszra sincs panasz… Lessen be a hét megyei ingatlanába! Vagy vegye meg!
“Miskolctól 12 km-re, Sajószentpéteren, a Spar áruház közelében eladó egy 65 m2-es, 1+2 fél szobás, összkomfortos, tetőtéri lakás, amely a 3. emeleten helyezkedik el. Az ingatlan kiváló állapotú, egyedi gázcirkó fűtéssel rendelkezik. A lakás helyiségeit minőségi burkolatokkal látták el, igényes fürdőszobát alakítottak ki.

A konyha gépesített, mosogatógéppel, elektromos sütővel, indukciós főzőlappal és mikrohullámú sütővel felszerelt. Hatalmas, 21,3 m2-es tetőterasz nyílik a konyha-étkezőből, míg az egyik félszobából egy 6,7 m2-es lodzsára léphetünk ki. A tetőteraszon nyáron kikapcsolódhatunk egy kültéri grillezés keretében, míg télen a 4-6 fős finn szauna biztosítja a relaxálást és felfrissülést. Iskola, óvoda, buszmegálló, Spar és Coop áruházak 200 méteren belül megtalálhatók. Ajánlom azoknak, akik egy újszerű, magas nívójú, egyedi kialakítású lakásban szeretnének élni Miskolc közelében. […]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Sajószentpéteren innen és túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?