“Jöjjön és próbálja ki a kisvárosi életet!’

“Jöjjön és próbálja ki a kisvárosi életet!’

Szuper ajánlatnak tűnik az Újkígyóson kínált családi ház. És tulajdonképpen értjük a szlogent is: nyugalom, nagy kert, ház körüli munka. Most 15,9 millió forintért, egy szerintünk elbűvölő házban!

“Békéscsabához közel várja új lakóit ez a 96 m2-es házikó, amely 1475 m2-es telken helyezkedik el. Kedvező elosztása, tágas, sok ablakkal ellátott, világos helyiségei nagy kertje jó választás lehet családosoknak. A település nyugodt hangulatot áraszt, de a nagyvárosi környezet is csak kb. 15-20 percre elérhető, ahol számos munkalehetőség van. A ház kívülről körbe szigetelt, nemes vakolattal ellátott a hosszú utcafronti kerítéssel együtt. 3 helyiség laminált parkettát kapott, a falak pedig új színezést. Az otthon melegéről gázkonvektorok és egy cserépkályha gondoskodik.

 

A házban 2 nagy szoba, nappali, konyha, fürdőszoba, kamra és egy nagy előszoba van, mely utóbbi nagy ablakai miatt helyet adhatna pl. egy télikertnek. A hatalmas udvaron egy melléképület, egy terménytároló, egy fúrt kút, és kerti csap található. A kert és udvar nagyságát tekintve alkalmas lehet akár még egy másik ház felépítésére is.[…]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!