Irány Bér és a hét eladó, szuper ingatlana!

Irány Bér és a hét eladó, szuper ingatlana!

Bér településén bukkantunk egy luxus otthonra. Inspiráló up-cycling és felújítás 47 nm-en, egy igazi, modern, nógrádi ékszerdobozka kapcsán!

“Bér település legmagasabb pontján várja luxus körülmények között új ingatlana. A 2000-ben épített, 2017-től felújított kő épület minden tekintetben szolgálja minőségi pihenését. A teraszon jakuzzi, medence, a fedett terasz és a nappali mészkő burkolattal ellátott. Kényelmét gáz grillező, gáz üzemű fűtő oszlop, beépített elekrtomos főzőlap, hűtő támogatja. Az épületben minőségi burkolatok fogadják, a földszinten nappali-konyha és zuhanyzó helyiség került kialakításra. A tetőtérben találhatók a hálók, 4 személy kényelmét örök panorámás kilátás fokozza. 

A ház világítása LED technológiával ellátott, az udvaron mozgásérzékelővel ellátott rendszer üzemel. A fűtés elektromos, wifi rendszeren távolról vezérelhető. Az enyhébb estéken hőérzetét, épített kandalló teszi komfortosabbá. Távollétében a biztonságról szintén wifi rendszerű kamera rendszer gondoskodik. A Bér településén kínált ingatlan minden ingóságával együtt várja új tulajdonosát! […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

 

Tipp mindenkinek, Bér ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?