Egy “beleszeretős” tetőtéri, belső kétszintes otthon Szolnokon!

Egy “beleszeretős” tetőtéri, belső kétszintes otthon Szolnokon!

A 43 millió forintért kínált ingatlan hirdetése “beleszeretős” jelzővel illette a lakást. A fotók alapján pedig igazuk lehet, mi ugyanis olvadozunk a látottak kapcsán…

A “beleszeretős” lakásról

“A szolnoki Casanetwork ingatlaniroda megvételre kínál Szolnokon a Tompa Mihály utcában egy tetőtéri, belső kétszintes igazán otthonos lakást, akár teljes berendezéssel együtt!az eladó szolnoki lakás jellemzői:-  2005-ben épült, 6 lakásos, társasházban helyezkedik el- 3.emelet, plusz padlástér- szigetelt épület, zárt lépcsőház, udvar-  nettó 62,- bruttó 86 nm-  1+2 szobás, galériás-  a lakásnak, minden bruttó négyzetmétere kihasználásra került-  konyha-étkező-nappali egy légtérben-  mindkét szinten egy külön álló kisszoba, a padlástérben galéria-  mindkét szinten fürdőszoba WC-vel,- lent káddal, fent zuhanykabinnal- az ablakok a tetőtériek is műanyagok, fényvédő rolóval, helyiségenként szúnyoghálóval is  ellátottak-  egyik kisszobából loggia nyílik az udvar felé-  a szobák laminált parketta borításúak, a többi helyiség járólapos-  fűtését cirkó gázkazán adja, hűtéséről kettő klíma gondoskodik-  a lakás teljes bútorzattal (kivéve a varrógép) eladó-  tartozik hozzá az udvarban egy autóbeálló, illetve egy zárható saját tároló-  közös költség: 6.900 Ft, mely tartalmaz felújítási alapot és biztosítást isA lakás remek helyen van, rendkívül otthonos, beleszeretős!” […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával, tördelésével közöljük.

 

Tipp mindenkinek, beleszeretős lakáson innen és túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?