Íme egy veszprémi, 179 milliós, luxus kivitelezésű családi ház!

Íme egy veszprémi, 179 milliós, luxus kivitelezésű családi ház!

A valóban luxus kivitelezésű ingatlan nyilván a veszprémi várra is kilátást biztosít. Részletek, képek egy modern, 135 nm-es otthonból!
“Megvételre kínálok Veszprém EXKLUZÍV CSALÁDI HÁZAS övezetében a 2021-ben, 625 nm-es telken épült 150 nm-es egyedi tervezésű LUXUS kivitelezésű családi házat GARÁZZSAL. 

Az ingatlanban TÁGAS AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI, 2 nagy méretű hálószoba, 3 fürdőszoba, gardrób szoba, tároló, 2 terasz és egy garázs található. Igény esetén a 3. hálószoba is kialakítható. A HÁROM SZINTES ingatlan alsó szintjén a 2 hálószoba elszeparáltan lett kialakítva, az ingatlan számos pontjáról SZÉP VÁRPANORÁMA látható. Az ingatlan tájolásának, valamint NAGY MÉRETŰ ÜVEGFELÜLETEINEK köszönhetően VILÁGOS TEREK jellemzik, egész nap napsütéses. A belső tér LAKBERENDEZŐ által megálmodott, EGYEDI BÚTOROKKAL berendezett, mely a vételár részét képezi. 

A kert befejezésére, a látvány tervek rendelkezésre állnak, befejezése az új tulajdonosra vár.Főbb jellemzők: – tégla falazat- szigetelt- garázs- prémium minőségű bútorok- prémium minőségű konyhai gépek- prémium minőségű hideg- és melegburkolatok- prémium minőségű szaniterek- 3 rétegű üveges színezett műanyag nyílászárók- egyedi fali dekorációk- hőszivattyús padlófűtés. […]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, luxus kivitelezésű ház ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?