Ilyen egy ragyogó, 75 milliós újépítésű ingatlan Mályi területén!

Ilyen egy ragyogó, 75 milliós újépítésű ingatlan Mályi területén!

A 125 nm-es ikerház igazi katalógusba illő formákkal és vonalakkal várja új tulajdonosát. A környéken 200-250 ezer forintért kiadott otthonok árai mellett nem csak saját használatra, de befektetésként is kiváló lehet a Mályi ajánlat…

“Mályi új építésű negyedében, modern, fiatalos környezetben, panorámás kilátással rendelkező új építésű ikerház eladó, a házakhoz tartozó önálló, elszeparált bruttó 450nm-es, (396nm nettó) pihenőkerttel. 

Az ingatlan 125 nm-es (103 nm nettó), lakótérrel amerikai konyhás nappalival, és 3 szobával készült. Mindkét szinten található fürdőszoba, wc, valamint gardrób egyaránt. Az épület bejáratánál kialakításra kerül két térköves gépkocsi tároló is a lakásokhoz. Az átgondolt tervezésnek, és tájolásnak hála, az ingatlan nagy üvegfelületekkel, tágas terekkel, és szinte egész nap benapozott modern lakótérrel várja igényes új tulajdonosát. Kis rezsivel fenntartható otthon, a modern tégla falazatnak, és a hőszigetelésnek köszönhetően. 

A több évtizedes tapasztalattal rendelkező kivitelező, nagy hangsúlyt fektetett a minőségi anyagok megválasztására és a tartós precíz kivitelezésre. A korábban elvégzett munkák fotóalbumban megtekinthetők, később is visszanézhetők. Minden jelenlegi előírásnak, és a beépített minőségi anyagoknak hála „BB” besorolást kapott az energetikai tanúsítványon. Az házban padlófűtés növeli a komfortérzetet, a meleg vízellátásról és az otthon melegéről Bosch kombi kondenzációs gázkazán gondoskodik. Nagycsaládosoknak is remek választás a támogatások igénybevételével. De befektetők részére is kiváló, hiszen ezen a területen 200-250 ezer ft-ért, könnyedén kiadható az ingatlan. […]

Néhány említést érdemlő extra

 

– Klímaberendezés lakószintenként.

– Riasztóberendezés.

– Rejtett led világítás a lépcsőkön.

– Spot led mennyezeti lámpák.

– Gépesített konyha.(hűtő,indukciós főzőlap,páraelszívó,sütő,mikró,mosogatógép).

– Igényes kivitelű konyhabútor. Led hangulatvilágítással,rejtett konektorokkal,étkező pulttal.

– Beépített nagyméretű előszoba szekrény.(Gardróbszekrény).

– Fürdőszoba szekrény, tároló szekrény.

– Parkosítás, füvesítés.

– Megnövelt térkövezett hátsó terasz rész.

– Fallal elszeparált intim terasz.

– Teljes telek, körbe kerítve.

– Ledes külső világítások.

– Internet, és kábeltévé minden szobában.

– Minimális rezsivel rendelkező ingatlan.

– Garancia, az elvégzett munkákra.

– Elektromos távirányítású redőnyök a földszinti amerikai konyhás nappaliban.

– Dupla parkoló

– stb… […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Mályi ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?