Hófehér álom Zalacsányban: a jövő golfpályás panorámával kezdődik!

Hófehér álom Zalacsányban: a jövő golfpályás panorámával kezdődik!

Kehidakustány után Zalacsány egyik luxus projektjébe lestünk be. A “First floor lakások lélegzetelállító környezetben” szlogennel kezdődő ingatlan hirdetés tárgya egy 243 milliós lakás. Lássuk, mit kaphatunk ma – illetve hamarosan – Zalacsányban!
“A Zalacsányban épülő lakás 138 m2-es alapterületű, 78 m2-es terasszal rendelkezik. Első emeleti lakás melyből csodás kilátás tárul a golfpályára. A lakás jelenleg még építés alatt áll- látványtervek állnak rendelkezésre. További részletek: 

– Beépített, gépesített konyhasarok tea-/kávéfőzővel és minibárral 

– Fűtést egyedi gáz cirkó biztosítja 

– Az ár a belső White desingin bútorokat, komplett berendezést tartalmazza! 

– A feltüntett vételár 2022.01.01-ig érvényes utána 10%-os áremelkedés történik! 

 

5 lakásos épület, három és négy szobás lakásokkal, Zalacsányban. A közel 3 méteres belmagassággal kialakított lakások nagy ablakai a tavakra, dombokra és a golfpályára nyújtanak csodálatos kilátást. 160 hektáros területen folynak a munkálatok. A 18 szakaszos, nemzetközileg elismert színvonalú golfpálya mellett luxus ingatlan fejlesztés is a projekt része. 2020-ban a wellness részleggel és egyedülállóan a zalai dombságban fellelhető termál tó kiépítésével bővül, melyek a vendégek számára remek kikapcsolódási lehetőséget biztosít. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!