Egy 695 milliós balatonfüredi ajánlat, nem csak Fradi drukkereknek

Egy 695 milliós balatonfüredi ajánlat, nem csak Fradi drukkereknek

Első körben a vörös színhasználat miatt kattintottunk. Aztán a 695 milliós, eladó ingatlan albumát kattintgatva egyre érdekesebb részletek bukkantak elő….

“Az ingatlanegyüttes 3 épületből áll, mely közül a 120m2 lakás 2 szinten helyezkedik el. A szülői hálószoba, tágas nappali amerikai konyha étkezővel, 2 fürdőszoba+ wc, külön tagolt teraszok. Kültéri Niagara jacuzzi, ahonnan a Balaton varázslatos csillogásában gyönyörködhetünk. Továbbá csatlakozik 150 nm földszint ahol a kereskedelmi egység került kialakításra: vendégtér, raktár, kiszolgáló egységek, fedett- és nyitott terasz található amelyek, méretben eltérőek. Az ingatlanhoz garázsok és autóbeállók is tartoznak kiépített parkolóval a vendégek részére.

A harmadik épület 50m2 lakás, mely jelenleg (teljes átépítés, korszerűsítés alatt van) a Balaton felé tájolt terasszal. A jelenleg is jól prosperáló vendéglőként üzemelő ingatlant újra gondolás alapján apartmanházra is fejleszthetjük, minden feltétel adott. Az ingatlan a Balaton partján egyedülálló, hiszen hasonló kategóriájú étterem és akár leendő szálláshely nem található. A ház, illetve az üzlethelyiségek külön helyrajzi számon levő telken kerültek megépítésre, szintén külön helyrajzi számot képvisel a parkoló.[…]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!