Eladó Tatabánya legszebb kilátással rendelkező háza?

Eladó Tatabánya legszebb kilátással rendelkező háza?

Gyanús, hogy a tulaj nem túloz és tényleg ez a 70 milliós ingatlan a környék legszebb kilátással rendelkező háza! A nyaraló épülete azonban már önmagában is ragyogó, látszik, hogy a jelenlegi tulajdonosok átgondoltan, a kor szellemnek megfelelően “skandinávosították”. A helyi ingatlanpiacon ritkaságnak számító, csodás nyaralóért és helyszínéért mi rajongunk. És ön?“Tatabánya legszebb kilátással rendelkező háza eladó. […] A nyaraló jellemzői: Az ingatlan egy mellékutcában található pár perc sétára Turul emlékműtől. A ház teljes körű felújításon esett át az elmúlt évben.Jelenlegi kialakítás szerint két külön bejáratú 35 négyzetméteres lakrészből áll az épület.Minden emeleten található fürdőszoba és wc.A vételárba beletartozik a teljes berendezés illetve egy 12 négyzetméteres utcafronti téliesített üzlethelyiség.Az ingatlan fűtése 1 kw-os fűtőpanelokkal lett megoldva. […]”

További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 

Tipp mindenkinek, legszebb kilátással rendelkező ház ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?