Eladó egy “rezsicsökkentett sorházi lakás” Dombóvár impozáns részén

Eladó egy “rezsicsökkentett sorházi lakás” Dombóvár impozáns részén

A “rezsicsökkentett sorházi lakás” kulcsszóval hirdetett ingatlan csodás helyen, szuper adottságokkal keresi új, szerető tulaját. A képek minket meggyőztek. Hát még a pénztárcabarát megoldások! Jöjjön a hét kedvenc otthona a Tolna megyei 705 darabos kínálatból!
“!!!REZSICSÖKKENTETT SORHÁZI LAKÁS A VÁROS LEGELEGÁNSABB NEGYEDÉBEN!!! Dombóváron a Kispolgárok Parkja közelében nagyon jó állapotú, nappali + 5 szobás, gázfűtéses, napelemmel felszerelt sorházi lakás eladó. 

 

A rezsicsökkentett sorházi lakásról, részletesen

 

Az ingatlan 3 szintes. A legalsó szinten kapott helyet a garázs, a kazánház és két nagyméretű tároló. A legalsó szinten kapott helyet a garázs, a kazánház és két nagyméretű tároló. A lakószintre kívülről egy kényelmes lépcső vezet, melynek használatát kovácsoltvas korlát tesz kényelmessé. 

A lakószint belső lépcsőn a garázs felől is megközelíthető, így esős, sáros időben sem lesz vizes, sáros a tulajdonos. A lakószinthez az utca és az udvar felé is hatalmas, kényelmes terasz csatlakozik. Az utca felőli terasz nyugati fekvésű, a bejárati ajtón és a nappalin keresztül is megközelíthető. A bejárattól jobbra zuhanyzós fürdőszoba-mosdó található. Balra 50 nm-en a nappali-konyha-étkező helyezkedik el. A két lakóegység között néhány lépcsős szinteltolás található, mely rendkívül elegánssá teszi a teret. 

Az étkezőhöz csatlakozik az udvar felé a keleti fekvésű terasz, melyről csodaszép a kilátás az ősfákkal beültetett parkszerű kertre. Itt elfogyasztani a reggeli kávét, hallgatva közben a madárcsicsergést…. varázslatos. Ezen a szinten található még egy kisebb szoba, melyben egy szauna került elhelyezésre az ott lakók kényelme miatt. A tetőtéri szinten 4 hálószoba egy hatalmas, sarokkáddal, bidével felszerelt fürdőszoba található. Az udvar felőli, nagy, keleti fekvésű erkély mindegyik szobából megközelíthető. 

 

Minőségi részletek

 

Az ingatlanban a bejárati ajtó és valamennyi beltéri ajtó szépen megmunkált, egyedi megjelenésű, fából készített. Nagyon szépek, elegáns megjelenést kölcsönöznek a háznak. A klasszikus stílusú hideg burkolatok, felső kategóriásak, időtállóak. A legalsó szinten elhelyezett gázkazánról működik a padlófűtés és a melegvíz szolgáltatás. Ez utóbbit a kazán mellett elhelyezett 200 l-es puffertartály és napkollektorok teszik még gazdaságosabbá. Ezt a klasszikus értékeket képviselő, nagyon tágas, elegáns lakást, azoknak ajánlom, akik Dombóvár legfrekventáltabb negyedében szeretnének egy csendes kényelmes otthont maguknak.[…]”

További otthonos lakások és házak az ingatlanbazar.hu oldalán!