Eladó egy egerszalóki földház alapja!

Eladó egy egerszalóki földház alapja!

A földház, pont mint az óceán, télen „fűt”, nyáron “hűt”. Az energiatakarékos földházak ugyan még fehérholló ritkák, nagy öröm látni, hogy Heves megyében már alakul egy ilyen, a Gyűrűk ura rajongóit is megmozgató szerkezet alapja. És hogy mennyiért lehet a miénk a megkezdett ritkaság? Mutatjuk!

“Egerszalókon, 3 ha telken elhelyezkedő, 567 nm hasznos alapterületű, különleges és egyedi hangulatú szerkezetkész FÖLDHÁZ eladó!Építési engedéllyel rendelkező, a Sódombra panorámás, 31002 nm terület teljesen körbekerített, és fúrt kút is található rajta. Az alapozás, a vasszerkezet hálózás és a külső beton héjszerkezet egy réteg szigeteléssel már elkészült, ahogy szintén a föld alatt elhelyezkedő ikergarázs is. A tervek szintén átadásra kerülnek. 

 

Felépítmény összterülete: 511 nm, földház hasznos alapterülete: 420 nm, garázs hasznos alapterülete: 87 nm + 60 nm.A földház ősi építészeti forma. Kiváló a hőtároló képessége, jól hasznosítja a föld kellemes klímáját, energiáját. Belső tereire a különleges boltozatok jellemzőek, míg a külső megjelenése maximálisan képviseli a természetközeliséget, továbbá a manapság terjedő szélsőséges időjárási viszonyokat is jobban ellensúlyozza. […]”


További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!