Egy salgótarjáni panellakás, amelyben fényes kilátások elé nézhetünk!

Egy salgótarjáni panellakás, amelyben fényes kilátások elé nézhetünk!

A 16,9 millió forintért kínált otthon fiatalos, modern, felújított helyiségei mellett egyértelműen az erkéllyel és a panorámával viszi el a pálmát. Képek egy vonzó, megfizethető salgótarjáni otthonról, most!

“Nógrád megye, Salgótarján (Kemerovó lakótelep), 50 nm-es, 1. emeleti, 2 szobás, erkélyes, nyugati tájolású, felújított, erdőre panorámás lakás eladó! A lakásban konyha-étkező, kamra, 2 külön nyíló szoba, fürdőszoba, előszoba, erkély található.

A fűtést gázkonvektorok, a meleg víz ellátást átfolyós gázos vízmelegítő biztosítja. Az ingatlan felújított, cserélve lettek a villamos -és vízvezetékek, alsó burkolatok, gázkészülékek, külső nyílászárók (műanyag ablakok, redőnnyel), fürdőszoba. A konyha áthelyezésre került a közlekedőbe, ezáltal hangulatos étkező került kialakításra bárszékes étkezőpulttal. 

A lakás erkélyéről csodás kilátás nyílik az épületet övező erdőre. A társasház és környezete tiszta, rendezett, biztonsági kamerarendszerrel ellátott. A lakástól sétatávolságra található bevásárlási lehetőség (COOP), óvoda, posta, orvosi rendelő, étterem, buszmegálló. […]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!