A nyugalom szigete Esztergomban, 22 millióért?

A nyugalom szigete Esztergomban, 22 millióért?

Bár még egy szigetelés elkél, tulajdonképpen máris használható a helyes, Esztergomban kínált házikó. Téliesítés után pedig akár költözhető is! Új élet, madárcsicsergésben, 22 millióért!

“Esztergom csendes, hegyvidéki részén, nyaraló övezetben eladásra kínálunk egy 1084 nm-es telken található, téglaépítésű, 60 nm-es, belső kétszintes, terasszal rendelkező, gyönyörű, örök panorámás, összkomfortos, felújítandó nyaralót. Az ingatlan 30 cm-es téglából épült, vasbeton födémmel rendelkezik, tetőtere beépített, jelen állapotában nincs téliesítve, de mindössze egy szigetelésre van szükség az állandó lakhatásra.

Az elektromos hálózat kiépítésre került, 16 Amper áll rendelkezésre, de igény szerint ez bővíthető. A fűtés tekintetében a kémény ki lett építve, de a fűtésrendszer felújításra szorul. A fűtés kialakítása során akár modern elektromos panelek, akár kályha is adhatja az otthon melegét. A víz jelenleg a saját 9 méteres fúrt kútból van biztosítva, viszont közvetlen a nyaraló előtt halad el a központi vízvezeték, amelyre igény szerint rá lehet csatlakozni. Az elmúlt évben sajnos nem lett téliesítve a nyaraló, így az ingatlanban lévő vízvezetékek felújításra szorulnak. […]”


További részletek és képek az ingatlanbazar.hu oldalán!