Egy precízen pontokba szedett szépség a Mátra lábánál, Abasáron

Egy precízen pontokba szedett szépség a Mátra lábánál, Abasáron

A Mátra alján, Abasáron kínált, csodás vendégház hirdetése olyan precíz és összeszedett, mintha céges prezentációra készült volna. Mélyedjen el egy jó példában és persze lessen be az Abasáron kínált otthon párját ritkítóan elegáns albumába a helyi ingatlanpiac kínálatban!

 

Kiváló befektetés a Mátra alján!

 

3:1 – BEN BEFEKTETÉS – vendégház a Mátra lábánál

Olyan ingatlanba fektetné pénzét, mely azonnal jövedelmez, az átlagnál magasabb hozammal számolhat és leveszi a válláról a felújítás minden gondját?

 

3:1 – BEN BEFEKTETÉS:

1: Évi 3-5% helyett 10% fölötti hozam

2: igényes kivitelezés, mely leveszi válláról egy felújítás terheit

3: Azonnali hozam mert nem kell hónapokig parkoltatni a tőkét egy átalakításra váró ingatlanban

 

A Mátra lábánál, Abasáron eladó egy jó energetikai adottságokkal rendelkező , rezsibarát 140 nm-es igényesen felújított vendégház .

 

Környék, extrák

 

TELEPÜLÉS:

A fővárostól 1 órányira autóval elérhető , kedvelt borvidék.

A környék földrajzi adottságaiból kifolyólag a Mátra közelsége, (Mátrafüred 6 km) a markazi tópart közvetlen szomszédsága és termálfürdők elérhetősége számos kikapcsolódási lehetőséget nyújt: túrázás, libegőzés, adrenalinpark, síelés, éjszakai melegvizű fürdőzés a szabadban, csónakázás, kutyafogat túra, szervezett csapatépítő programok.

TELEK:

– faluközponthoz közeli

– 792 nm terület

– mátrai lankákra panorámás

– szépen karbantartott

– fedett kiülő

– kerti sütögető

 

VENDÉGHÁZ:

– igényesen felújítva, belső terek lakberendező által tervezve

– kiváló szerkezeti és esztétikai állapot

– cseréptető

– szinteltolásos épület

– hőszigetelt nyílászárók, hőszigetelt falak ( 10 cm vastag külső szigetelés )

– gázcirkó fűtés , mellette alternatívaként: elektromos kazán, fatüzeléses látványkandalló

– tetőn új napelemek installálva, bekötésre várnak

– klíma

– 4 szoba + nappali, 2 fürdőszoba, felszerelt konyha ,,terasz , erkély, wellness helyiség infraszaunával ( 4 személyes) és jacuzzi ( 5 személyes), szuterén

Földhivatali státusza és kiváló állapota alapján CSOK igénybe vehető rá. Teljes bútorzatával, felszerelésével és berendezésével , bejáratott face-book oldallal kerül átadásra. […]”

További eladó, izgalmas otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Tipp mindenkinek Abasáron és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?