Egy Alkotmány utcában kínált bizonyíték: még mindig trendi a szürke fal!

Egy Alkotmány utcában kínált bizonyíték: még mindig trendi a szürke fal!

A szekszárdi Alkotmány utcában kínált, 83 nm-es lakás ékes bizonyítéka annak, hogy az egy ideje divatos, szürke színű falak és harmonizáló bútorok igenis hangulatosak! Papíron az ötlet inkább hidegnek, nyomasztónak hat, azonban a most következő, a helyi ingatlan kínálat választékában talált, 51 milliós otthont látva hátradőlhetünk. Bizony működik a szürke lakberendezési trend!
“Szekszárdon Alkotmány utcában Eladó két szintes, jó állapotú lakás! A 3. emeleti, 3 szobás + 2 (!) nappalis, 2 (!) fürdős lakás tulajdoni lap szerint 83 m2-es a valóságban, méréseim szerint 94 m2. Nagyon jó hangulatú, világos, modern lakás. Az utóbbi években felújított burkolatokkal, konyhával, fürdővel. 

A villany és vízvezetékek is újak, a konyha gépekkel ellátott. Jó állapotúak az ablakok, redőnnyel vagy árnyékolóval és szúnyoghálóval ellátottak. Az első szint klimatizált nappalijából két erkély is elérhető! A lakás pontos elrendezése az alaprajzokon látható. Szinte két lakrészre bontható. Nagy méretű beépített szekrény nyel el rengeteg cuccot és jelenleg az egyik hálószoba is gardróbként funkcionál. Közös tároló is tartozik a lakáshoz. Egyedi mérős távhős a fűtés. Téli hónapokban a lakás fűtés+meleg víz költsége 26.800 Ft, nyári hónapokban 6000 Ft. A közös költség most emelkedett 9000 Ft-ra, a felújítási alap képzése miatt. 

 

Környék és infrastruktúra

 

Elhelyezkedése szinte központinak mondható, 10 perces sétával elérhető a városközpont bármely része és csatár is ugyanilyen távolságra található. Több bolt, orvosi rendelők, általános és középiskola, szintén sétával elérhetőek. Sok parkolóhely található a ház körül, de helyi járatos és távolsági buszmegálló is található 2 percnyi sétára. Ajánlom a lakást igényeseknek, akik nem fognak csalódni! A képek magukért beszélnek! […]”

További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, az Alkotmány utcában és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?