Egy 99 milliós otthon a Víztorony közelében

Egy 99 milliós otthon a Víztorony közelében

A Nyíregyházán, a Víztorony közelében kínált családi ház hangulatos index fotójának nehéz volt ellenállni. A nézelődésre szánt másodpercek pedig nem voltak hiábavalóak. Zeneszoba, borospince, edzőterem: itt minden akad!
“Nyíregyházán, Víztorony közelében 165 nm-es, nappali + 4 szobás, szép állapotú szintes családi ház eladó! Az ingatlan 2008-ban téglából épült, egyedi gázfűtéses + padlófűtéses, klimatizált (hűtő-fűtő), redőnnyel felszerelt műanyag nyílászárós, járólap és laminált padló burkolatú. 

 

A földszinten: nappali, konyha – étkező, 1 szoba, fürdőszoba, 25 nm-es fedett terasz. 

Emeleten: 3 Szoba, fürdőszoba található. 

Tetőtér igény esetén beépíthető. 

Alagsorban: mosókonyha, borospince rész került kialakításra. 

 

Az ingatlan rendezett, parkosított 211 nm-es telken helyezkedik el, melyen filagória, 16 nm-es garázs található. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Víztorony ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?