Drón felvétel, jó fotók Pásztón: na így kell meghirdetni egy házat!

Drón felvétel, jó fotók Pásztón: na így kell meghirdetni egy házat!

Bár az ingatlanvásárlásnál a “belbecs” a lényeg, a külsőségek igenis számítanak. És itt nem a belterekről és a homlokzatról beszélünk. Hanem a hirdetés információ halmazáról és persze a fotók minőségéről! Pásztón úgy fest, találtunk egy pozitív példát!
“Csend és vidék! Megvételre kínálok Pásztó csendes részén egy 875 nm-es, telken bruttó 140 nm, nettó 77,15 nm-es 2+1 félszobás, blokkos falazatú, családi házat.”

 

Részletek Pásztón

 

“A ház 2010 és 2019 között műszaki és esztétikai felújításon esett át, melyek keretében az alábbiak lettek elvégezve:

– villanyvezetékek cseréje

– fali és padlóburkolatok részleges cseréje

– fürdőszoba átalakítása

Az otthon melegét gázkonvektor és fatüzelésű kandalló látja el, valamint a 25,5 nm-es pincébe kazán telepíthető. A melegvizet villanybojler szolgáltatja, valamint a kert locsolásáért ásott kút felel, a ház biztonságát pedig távfelügyeletre bekötött riasztórendszer látja el. Méreteit tekintve alkalmas akár 2 generáció számára, mivel beépíthető a tetőtér, valamint kiváló vállalkozás indítására is, hiszen az ipari áram, műhely és az állattenyésztéshez szükséges épületek teljes mértékben rendelkezésre áll.

 

Infrastruktúrája jó, 5 perc sétára található buszmegálló, 10 perc sétára pedig iskola, óvoda, boltok, központ, vasútállomás. Hatvan-Salgótarján-Gyöngyös városok remek munkalehetőségekkel bírnak, valamint autóval 20 perc alatt elérhető az M3-as autópálya. Az ingatlan Per, Teher és Igénymentes! […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?