Csodás panoráma Dombóváron, mindössze 24 millióért? 

Csodás panoráma Dombóváron, mindössze 24 millióért? 

Az hagyján, de egy Dombóváron kínált, fiatalos, modern otthonból nyílik a kilátás, saját erkélyről! A 35 nm-es lakás fotóit mi elégedetten böngésztük át. És ön?

“Eladó Dombóváron, Gunarasfürdőn egy 2009-ben épített, 38 lakásos társasház harmadik, legfelső emeletén lévő, csodás panorámával rendelkező, kiváló állapotú 35 m2-es lakás. A nappali hatalmas ablakain keresztül kilátás nyílik Gunarasfürdőre és a távoli Mecsekre. Az erkélyre kiállva kelettől délen át nyugatig mindent belátni. Így a gyönyörű környezetben elhelyezkedő Gunarast is, mely a dél-dunántúli dombok által körbevett, nyugodt és csendes termálvizes gyógyfürdő és szezonális strand is egyben.

A társasház lifttel és zárt parkolóval is rendelkezik. Távirányítóval nyitható kapuval, kizárólag a tulajdonosok számára fenntartva. Valamint egy kisebb parkosított és zárt rész is rendelkezésre áll. A 35 m2 felett van egy 6 m2 nagyságú erkély. A lakás fűtése elektromos, a hálószobában egy elektromos fűtőtest van a falra függesztve, az amerikai konyhás nappaliban pedig Gree hűtő-fűtő klíma biztosítja a télen-nyáron kellemes hőmérsékletet. A melegvizet egy 80 L Ariston bojler biztosítja. A lakás a teljes bútorzattal és gépészettel EGYÜTT eladó. Az épület szerkezete tégla. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!