Almagyar és egy álomház,  ahol bármikor szívesen ébrednénk!

Almagyar és egy álomház,  ahol bármikor szívesen ébrednénk!

A 250 millió forintért kínált, 360 nm-es, impozáns ingatlan nem csak belsőtereivel, de romantikus kertjével és persze csodás kilátásával is azonnal megfogott minket. Sok-sok fotó az eladó, Almagyar területén kínált szépségről, kívülről és belülről is!

Az Almagyar területén kínált házról

“Eger egyik legszebb helyén, az Egri vár felett – Almagyar dombtetőn – kínálom megvételre ezt a varázslatos kert által körbe ölelt, örök panorámával rendelkező, elegáns vonalvezetésű családi házat. A ház igazi kuriózumnak mondható egyedi, mesés kertjével, és romantikus hangulatával.

Az 1990-ben Almagyar területén épült ház folyamatosan karbantartott és felújított. A három szintes barokk hangulatot árasztó, ugyanakkor modern vonalvezetésű ház kialakítása minden szempontból praktikus, a szobák tágasak, világosak és kényelmesek. Földszinten kapott helyet 3 kertkapcsolatos szoba, melyek közül egy akár apartmanná is egységesíthető. Valamennyi szobához saját fürdőszoba tartozik. Ezen a szinten található még a konyha, és külön helyiségben szauna, hidromasszázs káddal. Az érkezési szinten hatalmas előtér fogad minket, majd nappali-étkező, egy fürdőszobával és terasszal rendelkező szoba, valamint egy nagy terasz csodálatos panorámával. A felső szinten található balra egy dupla szoba erkéllyel, előtérrel és fürdőszobával, jobbra pedig egy szoba, erkéllyel, előtérrel és fürdőszobával. Valamennyi szoba parkettázott, visszafogott eleganciával berendezve. A bútorok megegyezés tárgyát képezhetik!

 

A fűtéséről gáz cirkó gondoskodik, továbbá 15 db napelem került elhelyezésre a tetőn, melynek köszönhetően a rezsi költségek szinte minimálisak. A 440 m2-es telekterület igényesen kialakított: üde, virágokkal teli kert, mely kényelmes pihenőhelyekkel, rejtett zugokkal, romantikus kerti tóval várja a lakókat. Parkolásra a ház előtt van lehetőség, 4 gépkocsi számára. Az ingatlan jelenleg vendégházként üzemel, kialakult vendégkörrel. […]”


További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!