A kiskunmajsai nyaralóövezet “hármas ikrei!

A kiskunmajsai nyaralóövezet “hármas ikrei!

Kiskunmajsai nyaralóövezet területé kínálnak eladásra három, azonos tervek alapján készült épületet. A “hármas ikreket” baráti társaságoknak, összetartó családoknak elég jól el tudnánk képzelni…

 

A Kiskunmajsai nyaralóövezet “hármas ikreiről”, részletesen

 

“Kiskunmajsán, a kiskunmajsai nyaralóövezet területén, a Venyige utcában 1km-re a Gyógy- és Élményfürdőtől, eladó 3db azonos tervek alapján épült nettó 123m²-es kétszintes külön helyrajzi számon nyilvántartott, 528m2 telekterületekkel rendelkező nyaraló! Az ingatlanok, csak egyben eladóak 169.500.000.- Ft-ért. , 30-as téglafalazattal épültek, nyílászárói műanyag thermo kivitelüek (az utcafront felőli bal oldali fa thermo nyílászárós), fűtésüket gáz cirkó kazán látja el, radiátoros hőleadással. Az alsó és felső szinteken külön bejáratú apartmanok lettek kialakítva, tágas amerikai konyhás nappalival és két hálószobával. Minden nappali és szoba terasz vagy erkély kapcsolatos.

Mellékhelyiséget a zuhanyszós fürdőszobákban és külön helyiségben is találunk mind a 6 apartmanban. Az apartmanokhoz tartozó bútorok is az ár részét képezik. Az egész évben népszerű Gyógy- és Élményfürdő közelsége miatt elsősorban befektetőknek ajánlom az ingatlant magas hozamú, rövid távú bérbeadásra. A tehermentes ingatlanok, rugalmasan megtekinthetőek! […]”

További helyi nyaralók és házak az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?