A hét ingatlana: terméskő és nádtető, naná, hogy Tihanyban!

A hét ingatlana: terméskő és nádtető, naná, hogy Tihanyban!

A 309 milliós, terméskő családi házban öröm szétnézni. Sóhajtozzon velünk a tihanyi hirdetési fotók láttán és ha másra nem futja, akár keresse fel a jelenleg panzióként üzemelő szépséget!

“Eladásra kínálunk Tihanyban egy kétszintes családi házat ami jelenleg is panzióként üzemel. A  ház tihanyi terméskőből épült ,nádtetős, a régi kor emlékeit idézi. A tihanyi ingatlan 150 nm-es, két szintes, körbejárható ,1059 nm2-es telekkel. A telek gondozott, utcafronton egy fa épitmény van ami jelenleg is üzletként műkődik ,a jelenlegi bérlő januárig rendelkezik szerződéssel, de tovább is szívesen maradna. A ház felső szintjén 2 kisebb és 1 nagyobb szoba van, cserépkályha adja a meleget. Az ablakból csodálatos panoráma nyílík a balatonra. 

 

Alsó szinten 1 nagyobb és 1 kisebb szoba van, konyha ebédlővel, itt is kályhával. A két szint akár külön lakásként is működtethető, így két generáció kényelmes együtt élésére is kitünő választás lehet. A terméskő ház felújításra, modernizálásra szorul, de elhelyezkedésének köszönetően befektetésnek is kitünő választás lehet. Az udvaron nyitott melléképület. A ház közműves,víz. villany, csatorna bevezetve, gáz a telken belül található. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!