A ház lelke: az edzőterem? Eladó egy izgalmas felépítmény Nagykanizsán!

A ház lelke: az edzőterem? Eladó egy izgalmas felépítmény Nagykanizsán!

A 299 millióért kínált, felépítményként is megjelölt ingatlan Nagykanizsán gigantikus alapterületen, 1800 nm-en várja új tulajdonosát. Az egyik edzőterem elhelyezkedése és egy csodás mennyezeti ablak kapcsán kattintottunk. Aztán csak ott ragadtunk a képgalériánál…

A Nagykanizsán kínált házról

 

“Eladó rengeteg lehetőséget magában rejtő Ingatlan Nagykanizsán, a belvárosban! A telek mérete 1813m2, melyen 891m2 bruttó alapterületű a 3 szintes felépítmény.( +pinceszint)Az ingatlan 1994-ben épült meg lakóingatlanként, de jelenleg sportközpontként üzemel, állapotát folyamatosan karbantartották, a pince megfelelő levegőztetése a következő projekt, mely tervben van. A tetőtérben pár éve kialakított nettó 200m2-es lakás tökéletes otthona lehet annak, aki magában az épület üzemeltetésében lehetőséget lát, de elképzeléseim szerint gyógyászati központ, wellness,-szépészeti klinika, irodaház vagy akár apartmanok is kialakíthatók belőle.

 

A Nagykanizsán kínált épület paraméterei 

– Pinceszint 353,87m2

– Földszint 767,69m2

– Emelet Netto 458,34m2 (br.: 485,31m2)

– Tetőtér Netto 199,71m2 (br.: 254,37m2)

Összes hasznos alapterület: 1781,66m2

 

Fűtését Viessmann Duplex és Viessmann Vitodex 300 típusú kazán biztosítja, a hőt radiátorokon és a padlón keresztül adja le. A Nagykanizsán álló épület csúsztatott zsalus technikával épült. A szintek között a lift helye ki van alakítva. Az ingatlan saját parkolóval rendelkezik, mely akár 10-12 autónak adhat helyet. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?