990 milliós szerelem! Avagy széditően jó fotók Csopak legszebb eladó ingatlanáról!

990 milliós szerelem! Avagy széditően jó fotók Csopak legszebb eladó ingatlanáról!

Borbirtok ígéretét is magában rejti a most következő, eladó ingatlan. A Csopak területén kínált szépség kilátása páratlan, de maga az épület és a belső terek kialakítása is megéri a kattintást!

“A Csopak területén álló birtok hátsó részén helyezkedik el az új építésű, belső építész által megálmodott két csodálatos vendégház. Az épület kitűnő alkalmas az ide érkező baráti társaságok, turisták fogadására, elszállásolására. Az épületek együttesen: 110 nm-esek, 12 fő befogadására alkalmasak, 4 fürdőszoba áll az érkező ügyfelek részére.

 

A kertben kialakításra került egy vendégek fogadásra alkalmas terasz, ami kiválóan alkalmas kerti partyk rendezésére. Jacuzzi és grillezési lehetőség biztosított. Borospince a két épület között található. Tervek készültek a külső 24*4 méteres külső medence kialításához, 650 nm-es bor rezidencia kialakításához. Tervdokumentációk és engedélyek rendelkezésre állnak. A Csopak lankáján álló ingatlan kifejezetten alkalams turisztikai célokra, befektetésnek, vállalkozásnak akár családi birtoknak is. NYUGALMAT, INTIMITÁST SUGÁROZZA, BIRTOKOLNI KÜLÖNLEGES ÉRZÉS. 180 FOKOS ÖRÖK PANORÁMA A BALATONRA ÉS A TIHANYI FÉLSZIGETRE, APÁTSÁGRA. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!