90 millióért eladó a bői Marton-kúria

90 millióért eladó a bői Marton-kúria

A bői, csodás ingatlan múltjáról a hirdetés nem sok szót ejt. De az egyik fotón egy újságcikket látni. Ez alapján azonosítottuk a 240 nm-es szépséget Marton-kúria néven. Jó eséllyel, találóan! Nézzen szét egy színes falakkal tarkított, impozáns, mégis barátságos otthonban! Vagy vegye meg…!

Az eladó Marton-kúria részletei

“Bükfürdő szomszédságában kúria jellegű ingatlan kedvező áron eladó. A büki Gyógy- és Termál fürdőtől mindössze 3 km-re, hatalmas telken (3669 m2) fekszik. Gyönyörű parkkal rendelkezik és a fő épületen kívül még 2 épület helyezkedik el, az egyik 2 garázsból és egy 25 m2 műhelyből áll, a másik pedig egy 40 m2-es házikó, amely egy szobából, konyhából, fürdőből és wc-ből tevődik össze. A Marton-kúria épülete copf és barokk építési jegyeket hordoz, hatalmas belső terekkel rendelkezik. Az alábbi részekből áll: nagy nappali, 3 hálószoba és 3 fürdőszoba, óriási konyha étkezővel. A fűtését gáz cirkó kazán biztosítja, de lehetőség van vegyes tüzelésű kazánról is fűteni az ingatlantan. Kiválóan alkalmas lehet nyugodt családi élet mindennapjaihoz. […]”

További részletek és fotók a Marton-kúria kapcsán az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Marton-kúria ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?